Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsdrömmar....

Lev med mig i natten.
I gryningen dör mitt hjärta.
Ljuset kommer åter och
verkligheten tränger sig på,
dimman lättar och
drömmarna dör.
Endast hoppet får mig att
överleva dagen,
hoppet om en ny natt med
nya drömmar.

Så studsar jag mot kudden och
kramar mig själv,
drunknar på insidan av mina ögonlock
och drömmer.
Där är du, min andra själ,
min spegel.
alltid där,
i dimman,
i drömmen,
innan gryningen.




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-02-21 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson