Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvinning.







Bowmans kapsel.

Här samlas primärurinen för vidare transport via njurkanalen till samlingsrören. På vägen återabsorberas bl.a. stora mängder vatten.

Det är på detta sätt som tårarna aldrig tar slut.




Övriga genrer av Lennart Ekman
Läst 802 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-30 08:12



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Käre poet!
Nu skriver jag till dig postumt, då jag nyss fick veta att du inte längre är med på sajten \"här nere\"......
Du skriver så fantastiskt underbart bra, klart, med total visshet!
Åh, vad jag saknar dig här på poeter. Tårarna rinner över förgängelsens faktum i saknad.
2007-10-17

  Agnes
Dina vykort från världens alla hörn kommer sitta kvar på min vägg.... Saknar dig, min vän!
2007-06-21

    sunnanvind
Lennart...jag saknar dig! Mina tårar rinner utmed mina kinder...Du fattas mig!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Ekman
Lennart Ekman