Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog



Kan du klia mig?

Nej

Varför inte de?

För att jag inte vill röra dig.

Luktar jag?

Nej

Skrämmer jag dig?

Ja....

Hur?

Du är så vacker.




Fri vers av Watercolour
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-03-30 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour