Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattbarn

luften i hennes lungor är så tung
hon orkar inte hålla sig uppe
men hon försöker resa sig efter varje fall
fast än isen under hennes sköra fötter
spricker mer och mer för varje steg hon tar

kanske är allt hon egentligen behöver
en hand att hålla i sin
någon som hjälper en upp


och hon känner sig så vilse
ser ju inte vart hon går
för mörkret bländar henne

men hon vet
att det finns stjärnor någonstans
stjärnor som kan lysa upp
och hon vet
att hon bara måste hitta rätt väg att gå på
för att hitta dom

men kanske är allt hon egentligen behöver
en hand att hålla i sin

någon som står vid hennes sida
och leder henne framåt







Fri vers av sailormoon
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 21:39



Bookmark and Share


  thyme
mycket fin. förstår precis känslan, så känner jag också ibland. jag gillar titeln också.
2007-07-15

    zelma
Vacker och sorglig. Vill gärna läsa mera av dig.
Zelma
2007-04-02

  Tove Meyer VIP
så igenkännande vackert....
2007-03-31

  Marreb
Du har ett vackert och målande språk som gör att man vill läsa mer.
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

sailormoon

Senast publicerade
nattbarn
* Se alla