Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plopp-tanke (8)

 

 

Ibland är det regn, ibland är det sol

men om du vill se en regnbåge

måste det finnas

båda två...

 




Övriga genrer av Szelest
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-03-31 15:17



Bookmark and Share


  småbusig
jösses tjejen... du skriver bra !
2007-04-30

  KonstigaKatter
Hi hi... så rätt, så rätt...
2007-04-03

  Mangal VIP
Ja, så bra! Klok sak att tänka på.
2007-04-02

  Eline.P
En finurlig sanning fick du till här ;)
2007-03-31

  Night Soul Woman
En insiktfullt dikt!Bravo!*applåd*och *bokmärkt*
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig