Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(mar)Drömmar, på gott och ont

(Mar)Drömmar

När jag vaknar kallsvettig i mörka natt
förbannar jag mina minnen
som spelat mig sådana spratt.
Räcker inte all den smärtan som var?
Varför tvingas jag återuppleva den?
Gång efter gång... och åter och igen.

Men samtidigt, när jag tänker efter..
skulle jag sakna gråten
jag skulle kanske inte vilja bli förlåten
få gå vidare
utan påminnelse om det som var
det är ju trots allt det
som påminner om vad jag nu har




Fri vers av jOhannanas_
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_