Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Kärleksdikt\"




Ville aldrig skriva någon löjlig kärleksdikt till dig
Ville aldrig skriva om dina vackra ögon som får
mitt hjärta att tappa takten
Hur dina nakna ord får mig att lätta
flyga och virvla omkring
Dina händer, dom där varma händerna som jag vill
gömma mitt ansikte i
Ville aldrig skriva något utlämnande tönt om hur jag
vill finnas för dig, vara din prinsessa
så jag skrev aldrig någon djävla kärleksdikt!


förmådde dock aldrig kasta papperet som smulades sönder
i tvättmaskinen.




Fri vers av miråa
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-04-16 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miråa