Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittar inte alltid till sängen som är lagom stor och gröten som är lagom varm...


Guldlock



Lägg dig här brevid mig flåsade statisten
utan peruk
Varm andedräkt
som glömt hur man värmer
smekte lortlakan
gapade med täcket
låt mig...smaka på dig lite
slita dig i stycken slyna
sublima tankar tar på sig själva
runkar hetsigt
försöker locka
krökta lockar
darrar
rädd för sin egen rädsla
tappat bort resten

jag bits inte
lilla guldlock
ser inte för alla ögon
men så knulla mig då horunge!!!




Fri vers av miråa
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miråa