Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
härligt härligt, men farligt farligt...


i ömhetens spår

igår utökades åldersskillnaden mellan oss
när vi firade din trettionde födelsedag

jag fick egna nycklar till din lägenhet
i ett oranget peak-nyckelband hänger de
och pockar på min uppmärksamhet

-så att du skall kunna komma och gå som du vill, sa du.

på puben var det nästan omöjligt att bända isär våra händer
och efter din traditionella födelsedagsdrink gick vi hem
och älskade passionerat och desperat och oskyddat

oskyddat i mörkret

oskyddat i morgonljuset

oskyddat igen

oskyddat i fotändan

oskyddat bakifrån


och jag sa att det inte gör någonting.
för man kan inte bli det man redan är.




Övriga genrer av ulliboo
Läst 1155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 18:22



Bookmark and Share


  Katja-
Det här tyckte jag om!

K.
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ulliboo
ulliboo

Senast publicerade
i ömhetens spår
* Se alla