Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt, sista raden i ettan är med i den här korta grejen också.


En plats som inte finns 2

Han berättar om saker,
saker som hon inte minns.
Han lämnar henne,
åker till en plats som inte finns.




Fri vers av Nemii
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-04-24 17:30



Bookmark and Share


  Lolob
den var fin! jag kan se det framför mig
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nemii
Nemii