Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din säng







Ett liv viskar under ditt täcke

ett skrik fångas i kudde av dun

en sång trallar mellan dina händer

som glömde bädda igår




Fri vers av miråa
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-04-25 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miråa