Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fiende

Jag sitter hemma i lugn och ro.
Läser min bok och dricker mitt te.
Plötsligt känner jag någon ta tag i mitt inre och kramar, kramar.
Jag känner paniken strömma genom min kropp.
Jag får svårt att andas.
Tårarna sipprar fram.
Det är den osynlige fienden ångesten som slagit till.
Fienden har mig i sitt grepp.
Vad ska jag ta mig till?
Fienden har erövrat min kropp.
Fienden har tagit över allt.
Hur slår jag tillbaka?
Hur återtar jag min kropp?




Fri vers av Bhumis
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-04-25 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bhumis