Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsökt..


När det är tyst
Kan jag höra er

När det är mörkt
Kan jag se er

Jag vill tro att ni bara finns i mitt huvud
Men det är mer komplicerat än så
Tankar kan man väl inte vara rädd för?
Alla kan höra röster när det är tyst

Men varför jag
Ni finns alltid där
När jag är som mest ensam
och som mest sårbar

Ni väntar på mig
Alla ska vi vandra den stigen
Och ju mer ni väntar
Ju osäkrare blir jag

Ni ropar på mig
Jag hör vinden viska mitt namn
Ni vinkar åt mig
Att följa efter er

Ni är inte bara fantasi
Ni är inte bara skuggor
Ni är inte bara drömmar

Ni spöken som finns hos mig
Som inte låter mig sova ut
Som stör mig vart jag än är

Vänta ni bara
En dag kommer jag till er

Men den dagen,
är inte idag..




Fri vers av mizzW
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-26 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW