Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skulle kunna vara två kära poeter

Kom till mig


vi kan vara två kära poeter
med hjärtan skapade av ord
ingen kan sudda ut

eller inte


ty jag är ingen poet


det vi är
är en poetpojke och en panikflicka
som hittat varandra



fast vad vet jag
ingenting
ty jag är en panikflicka




Fri vers av ingentingflicka
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-04-29 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka