Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt av de ungefär 10 ynka jag skrivit i år.




Evighetsval, vi får väl se.

Jag ser liten ut i rött och
drömmer fortfarande
mardrömmar,
men faktum är att
du har hällt
förändringsdroppar
i mina ögon och
förstärkt mitt sinne.

Så jag känner
mig stor.

Och även om
jag hoppas på
kantarellägg
och lite popcornkrig
ibland,
så är du mitt
nuvarande
evighetsval.


För det är du som skriver
sötmeddelanden i
bussens fönstersmuts.

Det är du som
kan höra att jag
är ledsen på mina
andetag.

Det är du som
förstår dig på mina
vulkanutbrott
och tankegångar.



Evighetsval.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 00:17



Bookmark and Share


    amandala
läser om och om :) fortfarande blir jag andlös när jag läser :) <3
2008-06-17

    amandala
ååhh , enormt fin.. Sluta aldrig skriv ...
2008-04-05

    amandala
ååhh , enormt fin.. Sluta aldrig skriv ...
2008-04-05

  Katja-
Vackert, vackert, vackert!
Jag älskar ditt sätt att skriva :-)

K.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka