Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket kan rädda nu

Neråtsteg i trappa
flicka och tårar
stirrar på knivar
velar mest
försvinner upp
men får panik igen
neråtsteg
tar en kniv
räddsla
mycket kan rädda nu
men nej

rispar på handleden
men blöder inte
hon vågar inte

mycket kan rädda nu
men nej

uppåtsteg i trappa
men vänder snabbt igen
rakblad
lite lättare
mycket kan rädda nu
men nej

koncentrerad
vet vad hon gör
men inte varför

det krävs inte mycket
för att det ska svida
millimeterlinjer




Fri vers av ingentingflicka
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-04-29 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka