Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din t-shirt luktar kärlek

En inombordlig saknad
som jag försöker förtränga

Nej, okej
jag försöker inte ens
jag sitter i din t-shirt
den luktar kärlek
och lyssnar på Winnerbäck
låtar vi lyssnat på
det sämsta sätten
att förtränga min saknad

Jag saknar dig


Det gör bara ont
så fort jag tänker
att det kommer dröja
så länge
innan jag får se dig
i månljuset igen




Fri vers av ingentingflicka
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-04-29 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka