Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två nätter och en dag

Det är egentligen bara luft
som håller oss isär

Och berg, träd
och kanske några galningar

Jag längtar efter dig
och de tusen sakerna
som hör dig till

En natt, en dag, en natt
evigheter, fast jag har tålamod

Men jag hinner få hundra små sår av taggtråden
och krossa istårarna mot stupet

Utan dig




Fri vers av ingentingflicka
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-04-29 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka