Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta går man över ån efter vatten och missar det man har framför sig.. Är man van att bli förbisedd eller vågar inte säga ifrån? Jag vet inte.. men nog kan man ibland undra..


HAN

HAN .

Jag är inte HAN
Jag är den jag är
En vanlig kille med brister och fel men även
med fördelar du aldrig hinner se
I din jakt på HAN

Jag är trevlig och snäll
Men jag är ju inte HAN
Du kan prata med mig om allt
men var natt är det HAN som gäller tusenfalt.
Jag sover ensam , ty sådan är lotten för han bredvid ,
Han den snälla ,trevliga man känner men som inte har
ALLT HAN har

Så min enkla fråga är

Var finns HON ……. ?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-01 14:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Berör mig..............i jakten på han/hon så missar vi ofta den största skönheten framför oss, den inre.....
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP