Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV





- I don\'t like bombs...

Viskar den lilla flickan i 4-ans nyhetssändning...

- I don\'t like bombs!!!

skriker hon med söndergråten hals

trasiga kläder

inga föräldrar alls...

hennes händer darrar

när hon letar i den smutsiga jorden

letar efter de borttappade orden:

- Det ordnar sig,

det löser sig till slut...

på 1-an börjar bollibompa!!!

TITTUT!!!




Fri vers av miråa
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-05-02 09:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Puuuuh! Starkt så man tappar andan!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

miråa