Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK ???

KÄRLEK ???

Du har sårat mig
Du har svikit mig
Du har hånat mig
Du har lekt med mig
Du har förnedrat mig
Du har bränt mig.

Vet du vad kärlek egentligen är ?
Vet du hur det känns att älska förgäves ?
När du är för stolt för att se att du själv också
har gjort fel
och inte kan svälja det och be om förlåtelse.

Jag älskar dig ännu
Men vad är kärlek ?
Ett liv i ensamhet för mig
Ett liv utan hopp
Ett liv av förnedring
Ett liv utan självömkan
Ett liv i vetskapen om att vilja få
något man aldrig får.

JA , jag älskar dig …….. MEN ….vet DU vad kärlek är ???




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-02 17:57



Bookmark and Share


  sulimaa
Tungt ....ja bara tungt..
2010-01-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Det är tyvärr många som inte vet vad kärlek är!
Synd om dem iegentligen att de inte får uppleva den äkta känslan!
Men även synd om de som \"drabbas av DEM\"
2007-08-12

    leave
jag är fascinerad
2007-05-05

  Anna Nickolausson
Du läser mina tankar fast kanske med bättre formulering
2007-05-03

  Havsjungfrun
Känner igen mig...bra formulerat!
2007-05-02

  KLANG
Känner igen mig bra skrivet!
2007-05-02

    joje
ja kärlek kan betyta allt förutom de andra
bra skrivet
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP