Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag läser...

När jag läser
står karaktärer vid min sida
handlingar i 3D på mitt golv
vid en mordscen gör mitt hjärta revolt

När jag läser
är jag inte här
jag står där, i ett mörklagt rum
ser när det händer
hör de fasansfulla skriken
greppas av paniken

Och inget kan jag göra
kan inte hjälpa, bara se och höra
jag är ett vittne i författarens grepp
hur mycket jag än skriker; SLÄPP!
är jag ändå bara en publik
kanske till en kista med dess lik
jag är ett vittne fullt av skam




Fri vers av jOhannanas_
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-03 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_