Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utflykt



färska räkor
gott vin
o i sällskap en kvinna så fin

ut på en ö,

en udde vi går


njuta av maten som alltid vi får


sen vi varann ser nära

kan tänkas ögonkasten är mer än kära




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 00:31



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
o vad fin går rakt in i hjärtat
2007-05-11

  KLANG
Du väckte alla mina sinnen med din härliga text!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP