Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt


du kom som från ingenstans
du satte dig här bredvid
och gav mig lite värme




Fri vers av Watercolour
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-05-05 00:54



Bookmark and Share


  utstött
så härligt du breder ut botandets mjuka matta att vila på
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour