Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som skrevs för något år sedan


När någon går för långt


Jag trodde verkligen inte det om dig
Trodde aldrig att du skulle göra illa mig
När du vridit om kniven som du satt i mitt hjärta
Då när jag skakar i mitt inre av en outhärdlig smärta

Då smeker du min kind och bedyrar din kärlek till mig med vackra ord
Vad spelar de orden för roll, när det du begår mot mig är mord?
Du hugger ner min stolthet, kväver min tro
tystar min glädje och hetsar tankarna utan ro

Hur ska jag veta när du gått för långt?
Är det när jag krymper och allt blir för trångt?
Eller när jag stänger ute smärtan, blir expert på att låtsas att allt är väl?
Kanske när jag tvingas ner mot marken av dina hugg i min själ?




Övriga genrer av Dégager
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-05-06 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dégager
Dégager