Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, ni förstår inte.


\"Jag vet ju att jag inte kan må bra i sällskapet av snygga skitstövlar\" men det är så svårt

Det här är till dig som aldrig kommer förstå hur ont det gör, för du är en sån där som krossar flickhjärtan, allas flickhjärtan lämnas i kras efter din framfart. 90 km i sekunden igenom alla hjärtan du ser, visst är det så du tänker? Det funkar iallafall.
Och den där dagen innan påsklovet när jag först såg dig JAG SÅG DIG och när du sa att jag var smart, det började redan då, Allt började redan då. Allt med stort a för det är så oändligt stort att vara kär sådär på riktigt, och det gör så oändligt ont att få sitt hjärta krossat i 90 km i sekunden, ingen som inte varit med om det skulle någonsin förstå och jag hatar dig för det men jag älskar dig och det gör så jävla ont att vara kär när ingen någonsin blir kär tillbaks. Jag hatar det och jag hatar dig och jag hatar dig men jag älskar dig.




Övriga genrer av Albion
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albion