Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja...

Jag ligger på gräsmattan och tittar upp mot himlen
Jag ser en fågel som flyger
Jag skulle vilja vara en fågel
Ha vinden under vingarna
Bara kunna vara fri
De e min önskan




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-05-11 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel