Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag springer det snabbaste jag kan men du kommer ikap mig endå


Jag springer det snabbaste jag kan

Jag springer det snabbaste jag kan
Vill inte vända mig om
och se det som har varit
Vill inte minnas
vill bara glömma
Jag springer det snabbaste jag kan
Vill bara lägga mig ner och sova
men det vågar jag inte
För då kommer du ikap mig
Jag försöker att gömma mig
men du hittar mig alltid
Kan du inte bara släppa mig
Jag orkar inte gömma mig mer
Jag har inga tårar kvar
att gråta
Har bara ett hål i mitt hjärta
det är allt som finns kvar




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-26 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel