Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekolod


Till de
som simmar i agnen
iklädda medeltida dräkter
och talar med ironiska undertoner
genom tömda vattenglas
i tron att ekon
underifrån fortplantar sig mot ytan
av skalen som är deras egna
lämningar som lämlästas var gryning av girighten
som ett offer på mordernismens kala altare.
I era torrskodda blindgångarhänder
vill jag sätta ett ekolod som stilla,
utan en enda vågrörelse, sänker sig mot en nyutsprungen havstulpan.




Fri vers av _Mian_
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-03-08 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_