Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar till mor

omtumlad omskakad
med hårda ord mot hennes vänlighet
taggarna utåt
och tårar efter att hon åkt
först då ser jag hennes kärlek
känner den hela vägen in
och jag mjuknar




Fri vers av älvali
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-03-08 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali