Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

News

I sense voices talking to me
But what they say I fail to hear.
They talk too fast, too much, too loud.
And what they say is far from clear.

A girl is murdered in Iraq,
A popstar breaks and shaves her head
The wars are won, yet peace is lost;
And Blacksburg Town still mourns its dead.

Screaming headlines and ”live” reports
And then endless online chatter.
Sometimes at night I ask myself:
Does anything really matter?




Fri vers av Den siste poeten
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 19:25



Bookmark and Share


  Daniela Linder
gilla verkligen rim på engelska och du kan konsten att rimma bra och få fram ett budskap i det du skriver.
2007-08-18

  Jer
Thought-provoking poetry.
What really matters is that one listens, reflects and feels.
And never stop caring!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Den siste poeten
Den siste poeten