Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag går inte tillbaks igen, det är inte lönt.


vi var aldrig dom som var menade för varan.

jag bar ditt hjärta i dag,
i hopp om att du skulle komma tillbaks.


inte lönt,


jag försökte skratta bort allt idag,
i hopp om att inte falla mot blöt trotoar.


inte lönt,


jag försökte inbilla mig själv att ett halvår
med dig betydde egentligen aldrig något för mig.


bra försök,


men det funka inte, det har det aldrig gjort
när något handlat om dig.





Fri vers av Johansson_
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-05-18 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson_