Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont i mig...

det gör ont i mig
när jag andas
och du inte är här
det gör ont i mig
när du är så vacker
men inte kan se det själv
det gör ont i mig
att du är så bra
när jag är inget värd
det gör ont i mig
när jag behöver dig så
men bara skriver det här




Fri vers av Amfetamina
Läst 896 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-03-12 09:10



Bookmark and Share


  Angel_of_Death
Skulle inte kunna beskriva mina känslor bättre. Väldigt fin! :)
2005-11-02

  madinsane
..är mig välbekant. säg det, säg det. vad har du att förlora?
2005-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina