Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o.s.p.d.


Se upp dörrarna dörrarna stängs
buren bryts upp rovdjuren trängs
blodet har stelnat, bröstet är fyllt av tristess
huvudet spränger och halsen bränner av stress
tunga blanketter, sömnlösa nätter
behöver något kemiskt som lugnar ner mig
Prosac för själen Viagra för kärleken
sprit emot ångesten, porr emot resten

Ser mig i spegeln ser ut som ett ruttnande lik
Anthrax i mjälten och ögon av arsenik
behöver en kallduch radon så jag vaknar
men händerna skakar och kuken slaknar
när tomheten river inuti
Oversensible peoples disease




Övriga genrer av Glahns
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-24 01:46



Bookmark and Share


    bedragare
WAY!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Glahns
Glahns