Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ägg


Tick
tack
för mig
Jag bygger mig ett ägg
och flyttar in.
Ruttnar ett tag
Kasta mig sen på dem
som inte ser
dem stela,
kasta mig på dem blå,
och på dem som så lovlöst
tränger på ..





Fri vers av Glahns
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-05-28 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glahns
Glahns