Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod


Ha tålamod
sa du
så jag bet ihop
mina vitnande käkar
och försökte hitta
mod
mod att tåla
mig själv

Blundar, känner
min hand i din
Vill du nu?
Jag vågar, jag har
mod
mod att tåla
dig och mig




Övriga genrer av Glahns
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-05-25 14:41



Bookmark and Share


  viddywell
Så känns det när livet spelar i fel tonart!
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Glahns
Glahns