Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra långgatan 19/5 -07 Kellys


Kellys blues..


Borde sagt nåt mer

..........................

nåt mer intressant
Kanske borde spelat spelet
spelat falskt
Små små sekunder som skär
i öronen
samma gamla intervall

Men det var ju du...

Så gick jag hem
med tomma pappersark
virade runt fötterna, för att skriva
om dig..
Läsa dina dikter
och hälsa
hoppas att det löser sig









Fri vers av Glahns
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-05-26 04:14



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
aha...det här var bra...inte för att jag kan sätta fingret på exakt vad som gjorde att jag gillade den..bara att jag gillade den..
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Glahns
Glahns