Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lossa på kopplet !

Jag vet vad ni fruktar
jag vet vad ni önskar
ni vill inte förlora mig
jag vet
ni är rädda för att lossa på kopplet
men varför?
har jag någonsin svikit er så hemskt? varför kan ni inte lita på mig?
är ni rädda för att min egen frihet ska få mig att rymma ??
snarare tvärtom ! jag klarar inte en dag till i min fängelsecell
låter ni mig inte gå nu, med ett löfte om visiter
rymmer jag snart för att aldrig komma åter

för jag klarar inte alla tårar
klarar inte alla bråk... varför ska varje dag sluta så salt? ett hav av gråt..
jag hatar att se mig själv som ett monster
för ett monster är vad jag blivit.
ett pubertetsodjur, en tonårsorkan
jag är hemsk jag vet, labil o svag.
Men det kan inte hjälpas

så låt mig få gå, släpp mig lös
annars är jag rädd att såren aldrig läks
Lossa på kopplet !




Övriga genrer av jOhannanas_
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_