Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till inspirationen

Den rutinerade tristesen
Tar ett säkert grepp
På den spirande kreativitet du när
Klämmer åt ordens artär
Förgiftar venerna med klyschor
Inympar jantelagarna
Trycker ner din vilja att sticka upp

Köper du detta?
Säg Nej med en rungande hetta!

Sparka Tråkigheten på kulorna
Låt avundsjukan räkna bulorna
Låt missunsamheten äta skulorna


Våga vakna till kreation
Våga vakna med passion
Våga

VINN!!




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-05-26 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP