Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min säng

Under min säng finns ett okänt land

Det bor obeskrivliga varelser där

De har sina egna ideer
De äter en strumpa men lämnar kvar den andra
De gömmer kläder för mig
De har egna hyss för sig helt klart

Men jag har haft svårt att fånga en endaste av dem
De är så kvicka
Så när jag tittar efter
Har de bara lämnat ett par dammråttor efter sig

Och en strumpa




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-28 21:19



Bookmark and Share


  nettizen
Japp..... kvicksilvriga små strumpätande hustomtar på loftet.... förlåt..under sängen. *ler*
Jodå, jag har några såna här också, de verkar trivas ypperligt i ungarnas rum för där försvinner strumporna hela tiden. :)
2007-05-31

  ceicli
Otroligt roligt sagt om livet under sängen! *fnissar*
2007-05-30

  Anna Nickolausson
kul dikt har en skön klang
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP