Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reseminne från sydafrika


Mina windchimes

Mina Windchimes
Blå plast
delfiner som svävar i luften
I ett evigt hopp
Fiskelina med
Kostade inte många spänn
Finns säkert att hitta var som helst
Men dessa fick mig att välja
Och det får du snällt svälja

Men ja de kostade inte många Rand
För att de skulle hamna i min hand
Reste jag till främmande land

Dess sång
Minner mig var gång
Om ett land med värme
Om ett land med skillnader med
Om en annan värld

Ditt längtar jag tillbaka
Ditt vill jag resa igen

Ja det var en billig sak kan du tycka
Men de ger mig en påminnelse om en sällsam frihet och lycka.




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 22:42



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
måste vara en skön känsla
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP