Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagsvånda


Vill inte!

I dag VÄGRAR jag
sätta nyckeln i tristessens bruna dörr!

Tvärvägrar helt enkelt,
kliva över rationalitetens trösklar!

Vill ledas av vinden
till en knotig tall
som lutar sig mot havet,
sakta sänkas mot marken.
Utan en enda yttre rörelse
ska jag sitta där
och sända röksignaler mot obeträdda kobbar.




Fri vers av _Mian_
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-03-14 17:32



Bookmark and Share


  kanelen
Den gick rakt in! Tycker mycket om ditt målande språk och din känsla för livskvalitet!
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_