Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna...


Log du inte en gång?

Mamma, har du skrattat?
Mamma, har du lett?
Mamma, min moder,
log du inte en gång brett?

Vart försvann det leendet?
Det var det vackraste jag sett.
Ditt sätt att visa kärlek
och det kändes så rätt.

Mamma, jag saknar tiden då du log.
Ett tecken på din kärlek, det finaste du mig gett.
Men leendet dog.
Mamma, jag minns ej sista gången då du log.

Älskar du mig inte mer?




Fri vers av jOhannanas_
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_