Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarsöta


sol
snart
sommarlov
sommarliv
smaskjordgubbar
smakar som små snubbar
schlurp




Fri vers av Tean
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-09 12:17



Bookmark and Share


    eva m h
mmm...va smaskens gott!!
2007-09-21

  zaphod
Somrigt sött :-)
2007-06-09

  Sanningsägaren VIP
Smaskens!
Nästan lika söt som Du!)
Puss!
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö