Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver det här som ett brev, så att ni ska känna att det riktas rakt mot er. Ni andra - ta inte till er något. Jag tycker om er, och jag gillar min skola, men varför det här?


Till alla idioter - Ni vet nog vilka ni är

Hej.

Jag ville bara säga att jag hatar er. Eller, nja... Hatar är väl inte rätt ord. Det är lite för starkt och hårt, men om jag säger att jag är otroligt förbannad på er, då stämmer det bättre. Jag är så fruktansvärt arg på er, för att ni förstödre vår sista dag på läsåret. Ja, visst, jag vet att vui fick sluta tidigare, men hur kul var det, då? Jag menar, det är klart att det är skönt, men jag skulle hellre ha varit i skolan och haft de där tävlingarna! Det verkade faktiskt rätt kul. Idag är nog första dagen jag överhuvudtaget önskar att ni i nian ska försvinna från skolan. Jag vet att jag var kär i dig, och att du inte gjorde något idag (det är jag jätteglad över!), men ni andra, som faktiskt gjorde massa dumma saker, ni kan dra till ett riktigt varmt ställe (jag syftar inte på Hawaii eller Spanien, det stället jag tänker på ligger lite...längre ner...) och stanna där! Alla ni som var duktiga, inte förstörde för oss andra och så, ta inte till er någonting av det här! Det var förresten inte bara nior, utan en del åttor och till och med sjuor också. (Ja, du vet nog vad jag tycker om dig, din vidriga lilla...!!)

Varför var ni tvungna att spruta ner alla elever OCH lärare med vatten? Behövde ni verkligen ha matkrig? Vem bad er om att ni skulle bråka med alla ni mötte? Jag tycker så synd om Agneta, Thord, Anette och alla andra stackars lärare som fick städa i matsalen och tillslut tvingades skicka hem oss för att det inte gick att ha oss kvar i skolan (p.g.a. för mycket bråk och problem). Jag hoppas verkligen att inte själva avslutningen ikväll blir likadan! Och så önskar jag att ni som förstörde allra mest (jag vet vilka ni är, men inte vad ni heter) går i nian, så vi slipper er nästa år.

Jag vet att det här låter otrevligt, och att det verkar som att vår skola är Mobbingstället nr. 1, men det är, trots det här som hände idag, oftast bra. Jag älskar min skola, men den här dagen har bara gjort mig arg och ganska ledsen.

Det här blev väl inte någon bra sista dag?




Övriga genrer av Digestivekex
Läst 747 gånger
Publicerad 2007-06-13 12:39



Bookmark and Share


  Jolly Roger
Nästan exakt samma sak hände på min skola , matkrig och branssläckar krig väldigt onödigt egentligen .
2007-06-27

    Muppe
Jag håller med dej! Jobbiga \"små\" mobboffer... :(
2007-06-18

  lodjuret/seglare VIP
det är alltid bättre att äta maten än att kasta den
2007-06-13

    Digestivekex
Jag var så arg. Men nu efter att ha skrivit av mig känner jag mig mest sårad...
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Digestivekex