Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karamellen (del 2)

Ellen bor tre trappor upp i gårdshuset.
Ellen brukade bo där med mamma. Från början bodde de där med Greger. Greger var Ellens låtsaspappa för han brukade knulla mamma ibland. Sen träffade han en tjej med stora bröst och mamma packade ihop alla hans kläder i svarta säckar och bar ner på gatan. Ellen hade haft ganska många låtsaspappor innan Greger. Mamma började få slut på svarta säckar.

Greger och tjejen med de stora brösten flyttade ut i skogen. Ellen följde efter dem dit en gång när hon hade sett dem hångla på torget. De bodde i en bucklig husvagn. Om man stod på tå på ölbacken kunde man titta in genom ett fönster. Det var lite imma på rutan så Ellen såg inte så mycket men hon kände igen ljuden som kom inifrån. Hon fattade att Greger inte var hennes låtsaspappa längre för han knullade tjejen med de stora brösten istället för mamma.

När Ellen kom hem berättade hon för mamma vad hon nästan hade sett i skogen. Det skulle hon kanske inte ha gjort. Mamma blev jättearg. Ellen tyckte att det var bäst att inte säga något om att Greger hade knullat henne också. Dessutom var det ju bara en gång när mamma inte var hemma. Mamma skulle nog ha blivit ännu argare. Och så hade ju Ellen fått godis efteråt fastän hon egentligen inte fick äta sånt.




Prosa (Prosapoesi) av punka
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 00:21



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Vilken hemsk låtsaspappa!!!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

punka