Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill känna din kuk






jag vill känna din doft
överallt
i min
värld

jag vill känna din smak
inuti
mina
känslor

jag vill känna din röst
tätt intill
mina
stämband

jag vill känna din tyngd
ovanpå
mitt
hjärta

jag vill känna din kuk
långt in
i min
själ








Fri vers av punka
Läst 760 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-17 00:57



Bookmark and Share


  Cikoriarot
Mycket bra text som man kan tolka lite som man själv tycker.

Föll för:

"jag vill känna din smak
inuti
mina
känslor"

Mycket bra text. Applåd och Bokmärks!
2012-02-20

  Sadhistory
Mycket bra. Men slutet kunde jag vara utan.
2007-12-17

    Stormöga
skitbra!

snäll och vacker början och mitt...men ett vackert men lite kaxigare avslut! precis i min smak!
2007-12-17

  isidore
Jaha.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

punka