Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYSSNA!



HALLÅ?

Mitt rop ekar, studsar, tynar bort sedan är det ett minne blott.


HALLÅ JAG BEHÖVER DIG!

Även fast man skriker så desperat rakt ut i tomma intet, är det ändå ingen som lyssnar,hör eller bryr sig. Speciellt inte du, den enda som jag...behöver?

JAG HATAR ATT JAG FORTFARANDE ÄLSKAR DIG OCH JAG ÄLSKAR DIG FORTFARANDE SÅ MYCKET ATT JAG HATAR DIG!

Sjunger på dendär Håkan Hellström låten för att sjunka ännu mer in i texten. Men du hör mig fortfarande inte.



Mina rop ekar, studsar mot dessa kalla betongväggar, sendan är dem alla ett minne blott. Du borde också vara ett minne blott, men allting bara snurrar och tillsist är det jag som är ett minne blott.



Jag behövde dej.....




Övriga genrer av Novemberflickan
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-06-24 00:35



Bookmark and Share


  LUTHER
Hud vad fin, jag känner mej så mycket igen mej i din vackra dikt.
2007-10-21

  Jer
Genom dina ord... är du aldrig ett minne blott.

p.s det är inte alltid så att vi väljer den vi älskar.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan