Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara stark är inte detsamma som att heta Pippi Långstrump

hissa den vita flaggan, känn dig besegrad
månen och solen lyser inte till dit du står
ensam, övergiven och alla andra negativa påhopp
själv står jag stadigt med båda fötterna på jorden
och hissar upp fruktkorgen till trädkojan
där kärlek råder




Fri vers av Novemberflickan
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan