Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet är liksom en grav

Minnet är liksom en grav

Som för varje gång den iakttas blir djupare

Och dödgrävaren dricker den döendes sav

Bitter kyla blir till rofylld värme när den göms för omvärlden och jorden kommer närmare




Fri vers av Banehallow
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-06-26 19:37



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
sant och vackert
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Banehallow
Banehallow